ONZE MENSEN

Het team van Horizon T&O

Hugo Hoetink

Trainer / adviseur

Hugo’s specialisme ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Hij werkt nu al meer dan 20 jaar als trainer/adviseur/coach en heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen in relatie tot de bijdrage die zij leveren aan hun organisatie en haar klanten. Hij is scherp, zowel in zijn analyses als in zijn feedback.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: hoetink@horizontraining.nl

Henny Veldhuizen

Trainer / adviseur

Henny’s enthousiasme is haar handelsmerk. Zij beziet de wereld vanuit het adagium ‘Niets menselijks is mij vreemd’. Dit geeft de ruimte om alles te kunnen onderzoeken wat mensen in organisaties bezig houdt. Zij bekijkt iedere organisatie als een levend systeem waarin mensen met elkaar goede resultaten willen behalen

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: veldhuizen@horizontraining.nl

Kees Westein

trainer / adviseur

Kees begeleidt mensen en organisaties bij veranderingsprocessen. Hij gelooft dat mensen en organisaties alleen kunnen veranderen als ze weten wat het hen daadwerkelijk oplevert en ze er dus zelf voor kiezen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: westein@horizontraining.nl

Aukje Menger

Trainer / adviseur

Aukje is benieuwd naar motivatie achter gedrag. In training, coaching en advieswerk werkt zij graag aan sterke communicatie, soepele samenwerking en persoonlijke groei. Aandacht voor de persoon en/of groep en waar die op dit moment staat in de context van de organisatie is het uitgangspunt. Haar aanpak kenmerkt zich door aandacht aan gedrag en onderliggende overtuigingen. 

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: menger@horizontraining.nl

Judith Warmerdam

Trainer / adviseur

Judith traint vanuit de visie dat elk mens uniek is. Haar belangrijkste drijfveer is mensen te begeleiden in het beste uit zichzelf naar boven te halen, en dit op zo’n manier toe te passen dat het echt bij ze past. Sinds 2003 is ze trainer/coach. Woorden die haar kenmerken zijn doelgericht, rust, vertrouwen, interesse, persoonlijk, open en praktisch.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: warmerdam@horizontraining.nl

Roos Moll

Trainer / adviseur

Roos heeft als trainer, coach en interim talentmanager veel ervaring met young professionals en de vraagstukken die zij tegenkomen in de praktijk. De ambitie en nieuwsgierigheid van deze doelgroep geeft haar energie en ze maakt ook graag deze vernieuwingskracht los om te benutten voor de organisatie.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: moll@horizontraining.nl

Trudy Ravensbergen

TRAINER/ADVISEUR

Trudy werkt als trainer, coach en business consultant. Zij gelooft dat ieder individu zelf de belangrijkste sleutel tot verandering is. Soms is het nodig om jezelf wakker te schudden of tijd te nemen voor reflectie om zo weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

Telefoon: 088  55 60 200
E-mail: ravensbergen@horizontraining.nl

Elsbeth van Riessen

TRAINER/ADVISEUR

Onder het motto: “leren is leuk”, begeleidt Elsbeth met veel enthousiasme mensen en teams in ontwikkeling. In gesprekken daagt zij mensen uit om over zichzelf en hun gedrag in relatie tot anderen na te denken. Haar stijl van begeleiden kenmerkt zich door compassie, sturing op zelfredzaamheid, vrij van oordeel, vanuit zachtheid confronteren. In mijn begeleiding neem ik de talenten en kwaliteiten van de ander als vertrekpunt.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: riessen@horizontraining.nl

Harry van Dijk

Harrie van Dijk

Trainer / adviseur

Harrie is een inspirerend initiator met een commerciële achtergrond en de ambitie om mensen te helpen om hun kwaliteiten beter in te zetten. Sterk analytisch en communicatief ingesteld, werkend vanuit duidelijke doelstellingen naar tastbare resultaten. Zijn aanpak richting deelnemers is gericht op stretchen van persoonlijke kracht met respect voor hun incasseringsvermogen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: vandijk@horizontraining.nl

May Ing Tan

Trainer / adviseur

May Ing’s specialisme ligt op het gebied van de essentie van Leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Zij werkt al meer dan 25 jaar als trainer/coach en heeft een passie voor bewustzijn. Zij werkt vanuit rust, respect, verbinding en veiligheid. Ze heeft snel een scherpe analyse op de veranderingsmogelijkheid in een persoon, een team of organisatie.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: tan@horizontraining.nl

Carolien Oostveen

Trainer / adviseur

Carolien heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van talent-, leiderschaps- en cultuurprogramma’s. Zij kent de dynamiek van ontwikkelende en veranderende organisaties en begrijpt op welke manier dit medewerkers en leidinggevenden beïnvloedt.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: oostveen@horizontraining.nl

Tjeerd Bartlema

trainer/adviseur

De afgelopen tien jaar is Tjeerd actief in vernieuwend en transformationeel leiderschap: Hoe kun je als leidinggevende een transitie begeleiden, iets in beweging krijgen, het beste uit mensen laten komen en een bredere context scheppen? De ontwikkeling van de organisatie loopt parallel met de functionele en persoonlijke ontwikkeling van degenen die er leiding aan geven.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: bartlema@horizontraining.nl

Marlies Timmerman

directeur

Marlies is samen met haar team continu op zoek naar hoe ze met trajecten van Horizon een zinvolle bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Met haar analytisch vermogen is ze snel in staat om tot de kern te komen, om vervolgens te onderzoeken hoe alle talenten van mensen kunnen bijdragen aan groei.

Telefoon: 06 510 63 336
E-mail: Timmerman@horizontraining.nl

Mink Jelle Zijlstra

accountmanager

Mink is een resultaat- en mensgerichte accountmanager. Zijn grootste drijfveer is het verder brengen van mensen en organisaties. Hij denkt altijd mee vanuit de inhoud en prikkelt waar nodig.

Telefoon: 06 53 39 72 93
E-mail: zijlstra@horizontraining.nl

Caroline Bos

Office manager

Caroline is de spil van Horizon. Zij zorgt ervoor dat de organisatie rondom trajecten soepel verloopt. Op de meeste vragen die u kunt bedenken weet Caroline het antwoord.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail:bos@horizontraining.nl

Manuela Booman

Manuela Booman

Marketingadviseur

Manuela  bekijkt de organisatie kritisch redenerend vanuit marktontwikkelingen. Zij geeft Horizon een gezicht door met relevantie berichten de markt te informeren.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail:booman@horizontraining.nl