ONZE MENSEN

Het team van Horizon

hugo

Hugo Hoetink

Trainer / adviseur

Hugo’s specialisme ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Hij werkt nu al meer dan 20 jaar als trainer/adviseur/coach en heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen in relatie tot de bijdrage die zij leveren aan hun organisatie en haar klanten. Hij is scherp, zowel in zijn analyses als in zijn feedback.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: hoetink@horizontraining.nl

Henny

Henny Veldhuizen

Trainer / adviseur

Henny’s enthousiasme is haar handelsmerk. Zij beziet de wereld vanuit het adagium ‘Niets menselijks is mij vreemd’. Dit geeft de ruimte om alles te kunnen onderzoeken wat mensen in organisaties bezig houdt. Zij bekijkt iedere organisatie als een levend systeem waarin mensen met elkaar goede resultaten willen behalen

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: veldhuizen@horizontraining.nl

Kees

Kees Westein

trainer / adviseur

Kees begeleidt mensen en organisaties bij veranderingsprocessen. Hij gelooft dat mensen en organisaties alleen kunnen veranderen als ze weten wat het hen daadwerkelijk oplevert en ze er dus zelf voor kiezen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: westein@horizontraining.nl

aukje

Aukje Menger

Trainer / adviseur

Aukje is benieuwd naar motivatie achter gedrag. In training, coaching en advieswerk werkt zij graag aan sterke communicatie, soepele samenwerking en persoonlijke groei. Aandacht voor de persoon en/of groep en waar die op dit moment staat in de context van de organisatie is het uitgangspunt. Haar aanpak kenmerkt zich door aandacht aan gedrag en onderliggende overtuigingen. 

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: menger@horizontraining.nl

Floris

Floris Alberse

Trainer / adviseur

Waarderend en confronterend, zo typeren klanten Floris’ stijl. Wat wil ik precies bereiken? Welk verschil willen wij maken? En hoe komen we daar? Dat zijn vragen waar organisaties Floris voor inzetten. Hij creëert snel een open sfeer waarin deelnemers inzichten en vaardigheden leren. Met toewijding, diepgang en plezier begeleidt Floris bestuurders, leidinggevenden en trainees. Want, zoals hij zelf zegt: ‘We hebben alle werkende Nederlanders nodig om de uitdagingen van onze tijd aan te gaan.’

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: alberse@horizontraining.nl

Trainer

Yvonne Lips

Trainer / adviseur

Yvonne is expert in het begeleiden van professionals & particulieren naar meer eigenheid & verbinding binnen duidelijk geformuleerde kaders/doelstellingen. Resultaat: Deelnemers behalen met minder verbruik van energie en met meer ontspanning en plezier, betere resultaten. Yvonne wordt gewaardeerd om haar warme & energieke aanpak, ervarenheid, wendbaarheid naar deelnemers, doortastendheid, daadkracht en tonen van eigen kwetsbaarheid.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: info@horizontraining.nl

Lois

Lois Baas

Trainer / adviseur

Sinds 1989 is Lois actief als adviseur, trainer en coach in uiteenlopende leer- en verandertrajecten. Met veel plezier ontwerpt ze samen met klanten trajecten waarin organisatieontwikkeling en het leren en ontwikkelen van mensen centraal staat. Ze vindt het van essentieel belang dat leer- en verandertrajecten co-creaties zijn; samen zoeken naar interventies en leervormen die passen bij de context, de mensen en de ambities.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: info@horizontraining.nl

Judith

Judith Warmerdam

Trainer / adviseur

Judith traint vanuit de visie dat elk mens uniek is. Haar belangrijkste drijfveer is mensen te begeleiden in het beste uit zichzelf naar boven te halen, en dit op zo’n manier toe te passen dat het echt bij ze past. Sinds 2003 is ze trainer/coach. Woorden die haar kenmerken zijn doelgericht, rust, vertrouwen, interesse, persoonlijk, open en praktisch.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: warmerdam@horizontraining.nl

Roos

Roos Moll

Trainer / adviseur

Roos heeft als trainer, coach en interim talentmanager veel ervaring met young professionals en de vraagstukken die zij tegenkomen in de praktijk. De ambitie en nieuwsgierigheid van deze doelgroep geeft haar energie en ze maakt ook graag deze vernieuwingskracht los om te benutten voor de organisatie.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: moll@horizontraining.nl

Trudy

Trudy Ravensbergen

TRAINER/ADVISEUR

Trudy werkt als trainer, coach en business consultant. Zij gelooft dat ieder individu zelf de belangrijkste sleutel tot verandering is. Soms is het nodig om jezelf wakker te schudden of tijd te nemen voor reflectie om zo weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

Telefoon: 088  55 60 200
E-mail: ravensbergen@horizontraining.nl

Elsbeth

Elsbeth van Riessen

TRAINER/ADVISEUR

Onder het motto: “leren is leuk”, begeleidt Elsbeth met veel enthousiasme mensen en teams in ontwikkeling. In gesprekken daagt zij mensen uit om over zichzelf en hun gedrag in relatie tot anderen na te denken. Haar stijl van begeleiden kenmerkt zich door compassie, sturing op zelfredzaamheid, vrij van oordeel, vanuit zachtheid confronteren. In mijn begeleiding neem ik de talenten en kwaliteiten van de ander als vertrekpunt.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: riessen@horizontraining.nl

Trainer

Harrie van Dijk

Trainer / adviseur

Harrie is een inspirerend initiator met een commerciële achtergrond en de ambitie om mensen te helpen om hun kwaliteiten beter in te zetten. Sterk analytisch en communicatief ingesteld, werkend vanuit duidelijke doelstellingen naar tastbare resultaten. Zijn aanpak richting deelnemers is gericht op stretchen van persoonlijke kracht met respect voor hun incasseringsvermogen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: vandijk@horizontraining.nl

May Ing

May Ing Tan

Trainer / adviseur

May Ing’s specialisme ligt op het gebied van de essentie van Leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Zij werkt al meer dan 25 jaar als trainer/coach en heeft een passie voor bewustzijn. Zij werkt vanuit rust, respect, verbinding en veiligheid. Ze heeft snel een scherpe analyse op de veranderingsmogelijkheid in een persoon, een team of organisatie.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: tan@horizontraining.nl

Carolien

Carolien Oostveen

Trainer / adviseur

Carolien heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van talent-, leiderschaps- en cultuurprogramma’s. Zij kent de dynamiek van ontwikkelende en veranderende organisaties en begrijpt op welke manier dit medewerkers en leidinggevenden beïnvloedt.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: oostveen@horizontraining.nl

Tjeerd

Tjeerd Bartlema

trainer/adviseur

De afgelopen tien jaar is Tjeerd actief in vernieuwend en transformationeel leiderschap: Hoe kun je als leidinggevende een transitie begeleiden, iets in beweging krijgen, het beste uit mensen laten komen en een bredere context scheppen? De ontwikkeling van de organisatie loopt parallel met de functionele en persoonlijke ontwikkeling van degenen die er leiding aan geven.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: bartlema@horizontraining.nl

Marlies

Marlies Timmerman

directeur

Marlies is samen met haar team continu op zoek naar hoe ze met trajecten van Horizon een zinvolle bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Met haar analytisch vermogen is ze snel in staat om tot de kern te komen, om vervolgens te onderzoeken hoe alle talenten van mensen kunnen bijdragen aan groei.

Telefoon: 06 510 63 336
E-mail: timmerman@horizontraining.nl

Mink

Mink Jelle Zijlstra

accountmanager

Mink is een resultaat- en mensgerichte accountmanager. Zijn grootste drijfveer is het verder brengen van mensen en organisaties. Hij denkt altijd mee vanuit de inhoud en prikkelt waar nodig.

Telefoon: 06 53 39 72 93
E-mail: zijlstra@horizontraining.nl

Tainingscoordinator

Nicole van Tilburg

trainingscoordinator

Nicole is sociaal vaardig, communicatief ingesteld, dienstverlenend, leergierig, tikkeltje eigenzinnig en daarnaast een persoon die goed out of the box denkt. Door haar klantgerichtheid, maar ook het vermogen om zaken te kunnen relativeren, wordt ze  door opdrachtgevers en collega’s als coöperatief en gemakkelijk benaderbaar ervaren evenals vindingrijk en creatief.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: tilburg@horizontraining.nl

Trainingscoordinator

Cristel Beek

trainingscoordinator

Als trainingscoördinator zorgt Cristel ervoor dat de uitvoer van onze trainingen goed verloopt. Ze zoekt passende trainers, acteurs en locaties en heeft contact met de opdrachtgevers. Daarbij verzorgt Cristel de communicatie met de deelnemers. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan hierbij centraal.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: beek@horizontraining.nl

Caroline

Caroline Bos

Office manager

Caroline is de spil van Horizon. Zij zorgt ervoor dat de organisatie rondom trajecten soepel verloopt. Op de meeste vragen die u kunt bedenken weet Caroline het antwoord.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail:bos@horizontraining.nl