ONZE MENSEN

Het team van Horizon

hugo

Hugo Hoetink

Trainer / adviseur

Hugo’s specialisme ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Hij werkt nu al meer dan 20 jaar als trainer/adviseur/coach en heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen in relatie tot de bijdrage die zij leveren aan hun organisatie en haar klanten. Hij is scherp, zowel in zijn analyses als in zijn feedback.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: hoetink@horizontraining.nl

aukje

Aukje Menger

Trainer / adviseur

Aukje is benieuwd naar motivatie achter gedrag. In training, coaching en advieswerk werkt zij graag aan sterke communicatie, soepele samenwerking en persoonlijke groei. Aandacht voor de persoon en/of groep en waar die op dit moment staat in de context van de organisatie is het uitgangspunt. Haar aanpak kenmerkt zich door aandacht aan gedrag en onderliggende overtuigingen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: menger@horizontraining.nl

Marlies

Marlies Timmerman

directeur

Marlies is samen met haar team continu op zoek naar hoe ze met trajecten van Horizon een zinvolle bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Met haar analytisch vermogen is ze snel in staat om tot de kern te komen, om vervolgens te onderzoeken hoe alle talenten van mensen kunnen bijdragen aan groei.

Telefoon: 06 510 63 336
E-mail: timmerman@horizontraining.nl

Mink

Mink Jelle Zijlstra

accountmanager

Mink is een resultaat- en mensgerichte accountmanager. Zijn grootste drijfveer is het verder brengen van mensen en organisaties. Hij denkt altijd mee vanuit de inhoud en prikkelt waar nodig.

Telefoon: 06 53 39 72 93
E-mail: zijlstra@horizontraining.nl

Trainingscoordinator

Cristel Beek

trainingscoordinator

Als trainingscoördinator zorgt Cristel ervoor dat de uitvoer van onze trainingen goed verloopt. Ze zoekt passende trainers, acteurs en locaties en heeft contact met de opdrachtgevers. Daarbij verzorgt Cristel de communicatie met de deelnemers. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan hierbij centraal.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: beek@horizontraining.nl

Kees

Kees Westein

trainer / adviseur

Kees begeleidt mensen en organisaties bij veranderingsprocessen. Hij gelooft dat mensen en organisaties alleen kunnen veranderen als ze weten wat het hen daadwerkelijk oplevert en ze er dus zelf voor kiezen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: westein@horizontraining.nl

Henny

Henny Veldhuizen

Trainer / adviseur

Henny’s enthousiasme is haar handelsmerk. Zij beziet de wereld vanuit het adagium ‘Niets menselijks is mij vreemd’. Dit geeft de ruimte om alles te kunnen onderzoeken wat mensen in organisaties bezig houdt. Zij bekijkt iedere organisatie als een levend systeem waarin mensen met elkaar goede resultaten willen behalen

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: veldhuizen@horizontraining.nl

Floris

Floris Alberse

Trainer / adviseur

Waarderend en confronterend, zo typeren klanten Floris’ stijl. Wat wil ik precies bereiken? Welk verschil willen wij maken? En hoe komen we daar? Dat zijn vragen waar organisaties Floris voor inzetten. Hij creëert snel een open sfeer waarin deelnemers inzichten en vaardigheden leren. Met toewijding, diepgang en plezier begeleidt Floris bestuurders, leidinggevenden en trainees. Want, zoals hij zelf zegt: ‘We hebben alle werkende Nederlanders nodig om de uitdagingen van onze tijd aan te gaan.’

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: alberse@horizontraining.nl

Trainer

Yvonne Lips

Trainer / adviseur

Yvonne is expert in het begeleiden van professionals & particulieren naar meer eigenheid & verbinding binnen duidelijk geformuleerde kaders/doelstellingen. Resultaat: Deelnemers behalen met minder verbruik van energie en met meer ontspanning en plezier, betere resultaten. Yvonne wordt gewaardeerd om haar warme & energieke aanpak, ervarenheid, wendbaarheid naar deelnemers, doortastendheid, daadkracht en tonen van eigen kwetsbaarheid.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: info@horizontraining.nl

Lois

Lois Baas

Trainer / adviseur

Sinds 1989 is Lois actief als adviseur, trainer en coach in uiteenlopende leer- en verandertrajecten. Met veel plezier ontwerpt ze samen met klanten trajecten waarin organisatieontwikkeling en het leren en ontwikkelen van mensen centraal staat. Ze vindt het van essentieel belang dat leer- en verandertrajecten co-creaties zijn; samen zoeken naar interventies en leervormen die passen bij de context, de mensen en de ambities.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: info@horizontraining.nl

Trudy

Trudy Ravensbergen

Trainer / adviseur

Trudy werkt als trainer, coach en business consultant. Zij gelooft dat ieder individu zelf de belangrijkste sleutel tot verandering is. Soms is het nodig om jezelf wakker te schudden of tijd te nemen voor reflectie om zo weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

Telefoon: 088  55 60 200
E-mail: ravensbergen@horizontraining.nl

Trainer

Harrie van Dijk

Trainer / adviseur

Harrie is een inspirerend initiator met een commerciële achtergrond en de ambitie om mensen te helpen om hun kwaliteiten beter in te zetten. Sterk analytisch en communicatief ingesteld, werkend vanuit duidelijke doelstellingen naar tastbare resultaten. Zijn aanpak richting deelnemers is gericht op stretchen van persoonlijke kracht met respect voor hun incasseringsvermogen.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: vandijk@horizontraining.nl

Tjeerd

Tjeerd Bartlema

trainer/adviseur

De afgelopen tien jaar is Tjeerd actief in vernieuwend en transformationeel leiderschap: Hoe kun je als leidinggevende een transitie begeleiden, iets in beweging krijgen, het beste uit mensen laten komen en een bredere context scheppen? De ontwikkeling van de organisatie loopt parallel met de functionele en persoonlijke ontwikkeling van degenen die er leiding aan geven.

Telefoon: 088 55 60 200
E-mail: bartlema@horizontraining.nl