Over Horizon

Betekenisvol werken

Horizon stimuleert mensen in organisaties om van betekenis te zijn en blijven. Zo werken we elke dag aan onze toekomstdroom: een wereld waarin ieder mens en elke organisatie in Nederland een verschil maakt voor een specifieke doelgroep en voor onze wereld.

Als mensen vanuit hun talent van betekenis zijn, gaan ze met plezier naar hun werk. Zo  kunnen we samen de uitdagingen aan van onze maatschappij. Ons bewust van de voortschrijdende digitalisering, klimaatverandering en globalisering. Met elkaar werken aan een leefbare en eerlijke wereld. Wij noemen dat: betekenisvol werken. Wat is jouw stip aan de Horizon?

Hoe blijf ik van betekenis

Wij zien dat het ‘waarom’ snel verandert bij bijna alle organisaties waarmee we samenwerken. Van KLM tot de Gemeente Oss, van PostNL tot Brabant Water. De wereld is complexer en kent meer onzekerheid dan ooit. Dat vraagt een voortdurende ontdekkingstocht in elke organisatie.

Doe ik wat ik wil? En wil ik wat ik doe? Ieder werkend mens staat steeds vaker voor die vragen: van top tot trainee, van projectmedewerker tot middenmanager. Tegelijkertijd staan jullie ook als team of als organisatie voor de vragen: Hebben wij nu de impact die we willen hebben?

Met onze trainers ontdekken jullie met elkaar jullie talenten, jullie persoonlijke en gezamenlijke purpose en jullie leren nog doeltreffender samenwerken.

Energiek en vol talent: Horizon

Bijna iedereen weet hoe waardevol het is om een gezamenlijke bedoeling te hebben: het resulteert in een duidelijk bijdrage aan de samenleving, betrokken en bevlogen medewerkers, effectieve samenwerking en zelfs meer financiële winst.

Toch ervaart slechts de helft van de medewerkers dat er een duidelijk waarom is in hun organisatie. In die organisaties gaat energie verloren en blijft talent verborgen. Dat vinden wij zonde, omdat we juist in deze tijd alle energie en talent nodig hebben.

Daarom ondersteunen wij mensen op alle lagen in organisaties om van betekenis te zijn.

Mink Jelle Zijlstra

Advies op maat?

Neem contact op met Mink Jelle
088 – 556 02 17