Wakker het talent aan in je ervaren medewerkers

Gratis online event

Tijd voor ons Backbone programma

Ervaren professionals, medewerkers die al 5 jaar of langer bij een organisatie werken, zijn heel waardevol. Deze backbone maakt meestal de meerderheid uit van een organisatie. Essentieel dus voor het verandervermogen van een organisatie. Zonder backbone geen verandering.

Ervaren professionals hebben bovendien waardevolle kennis en ervaring in huis. En vaak nog veel onbenut talent. Talent waarvan ze zich niet eens bewust zijn, of dat ze zijn vergeten. Talent dat slaapt.

Soms is de oh zo belangrijke wendbaarheid ook ingedut. En de leergierigheid, het zelfvertrouwen en het enthousiasme. Of in ieder geval is dat het beeld dat men heeft. Tijd om het talent en de kwaliteiten van de backbone aan te wakkeren. Tijd voor het Backbone Programma.

Bekijk ons Backbone programma

29 juni 2023

Online event “Zet talent in beweging”

Wil jij weten hoe je het talent van de ervaren professionals in jouw organisatie aanwakkert? Dan mag je dit event niet missen!

Tijdens een live uitzending gaat gastheer Henkjan Smits in gesprek met verschillende experts. Zij delen hun inzichten en tips om jou te helpen het talent van de ervaren professional aan te wakkeren. Een event boordevol learnings van KLM, PostNL, Sweco en vele anderen.

Meld je aan en krijg gratis:

  • Dé oplossing om talent te behouden
  • Waardevolle tips om zelf aan de slag te gaan
  • Toegang tot exclusief Horizon learning platform “Zet talent in beweging”

Bekijk ons online event

 

De krakende comfortzone

“Laatst droomde ik van een bezoek aan het innovatielab van een Nederlandse corporate, waar ik als trainer te gast mocht zijn. Ik zag baskets aan de muur, versleten leren banken, kartonnen pingpongtafels, fatboys, skippyballen en in de hoek een terrarium met een heuse krokodil erin.

Toen ik wakker werd dacht ik: corporates doen ook álles om talentvolle ‘digital natives’ binnen te halen. Ik snap dat ook wel; je wilt innoveren, je wilt je wapenen tegen disruptie, je wilt als organisatie wendbaar zijn!

Toch is het binnenhalen van frisse blikken en vers bloed niet voldoende om die wendbaarheid voor elkaar te krijgen. Veel innovaties gaan toch te traag of smoren in de ‘leemlagen’. De digital natives stappen ongeduldig over naar echte startups. Hoe lukt het de corporate dan wel om wendbaar te worden?”

Aldus Hugo Hoetink, schrijver van het boek “De krakende comfortzone”. Zijn antwoord is te vinden in een verrassende hoek. Kijk naar de grote groep van ervaren professionals in jouw organisatie, de backbone!

Download de whitepaper

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.