Leiderschap is een kritische succesfactor voor organisaties

Leiderschap is nodig om de organisatie goed op koers te houden in een steeds sneller veranderende wereld. Het vraagt ook leiderschap om de organisatie te laveren door de gevaarlijke klippen van wereldwijde logistieke ketens, complexe productiesystemen en veeleisende wet- en regelgeving. En het vraagt leiderschap om het volledig potentieel van medewerkers op het gebied van initiatief, verbeeldingskracht en passie te ontketenen.

Ga naar de pagina

Managers of leiders zijn vaak
de spil van de organisatie

Bij Horizon richten wij ons op het ontwikkelen van leiderschap van het middenmanagement. Deze groep managers of leiders is vaak de spil van een organisatie. Ze zitten letterlijk tussen twee vuren in. De top bepaalt de koers van de organisatie en geeft deze door in de vorm van targets en doelstellingen. De middenmanager staat voor de opgave om hier een vertaling van te maken en zijn team(s) te laten bewegen in de juiste richting.

Ga naar de pagina

Onze trainers: gespecialiseerd
in Management Development

Management Development richt zich duidelijk op persoonlijk leiderschap en ondersteunt in het voor elkaar krijgen van zaken met de hulp en kennis en kunde van anderen. Het biedt verdiepende inzichten met betrekking tot sterke en zwakke punten. Het leertraject stelt leidinggevenden in staat om zich individueel en collectief verder te ontwikkelen.

Hugo Hoetink is gespecialiseerd in Management Development

Ga naar de pagina

Alles over het Lerend Werken Concept

Horizon T&O heeft een uniek geïntegreerd concept ontwikkeld dat gebaseerd is op het 70-20-10-principe van Charles Jennings. Het helpt u om uw mensen en daarmee uw organisatie doelgericht in beweging te houden. Lees meer

Actueel

actueel icon

Eigen Wijsheid

Horizon the move: Een groep van twintig HR professionals en managers verzamelt zich in Bilthoven in de Kapel. Om wijzer te worden over de transitie van de middenmanager in organisaties. Om elkaar te ontmoeten. Om Horizon beter te leren kennen. En ok … ook voor een hapje en drankje. Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Wilt u vrijblijvend kennismaken met ons?

Horizon T&O wil organisaties vooruit helpen door mensen te leren een meer zinvolle bijdrage te leveren. Neem contact op

kies uw ontwikkeltraject:

 

uw markt: