Ervaringen Backbone programma

Dit is wat deelnemers van het Backbone programma vinden:

Robert Kruijt over het Backbone programma

Ik kan veel meer uit mezelf halen dan gedacht

‘Ik ben zo’n loyale professional die toch wel doorgaat en graag een beetje in de luwte blijft. Deze training heeft me laten zien dat ik veel meer uit mezelf kan halen dan ik had gedacht. Dankzij dit programma weet ik nu waarom sommige processen mij zoveel energie kosten. En ik heb geleerd om beter om te gaan met situaties die remmend op mij werken.’

Helga Euwema-Both, juridisch adviseur bij Aon

Lees het hele interview met Helga

De theorie van verbindend communiceren was voor mij een openbaring

‘Ik heb gemerkt hoe nuttig het is om mensen persoonlijk te coachen en door hen gecoacht te worden. Dat je het programma samen doorloopt, is voor mij van grote waarde geweest. In de softe kant kan ik mij nog beter ontwikkelen, vind ik. Aanvoelen wat er onderwater speelt. De theorie van verbindend communiceren was voor mij een openbaring ’

Rolph Segers, Tech Transfer & Venture Manager bij TNO

Lees het hele interview met Rolph

Ik heb weer ervaren hoe leuk het is om te leren en jezelf te ontwikkelen

‘Eén van de dingen die ik heb geleerd, is dat weerstand een teken van betrokkenheid is en dat die weerstand alleen maar groter wordt als je die wil bestrijden of de ander wil overtuigen. Wat je met elkaar deelt, is heel persoonlijk. Een veilige leeromgeving is dan een voorwaarde. Die was er zeker.’

Mariela Paalman, senior HR Business Partner bij GVB

Lees het hele interview met Mariela

Meer weten?

Download vrijblijvend de digitale brochure met uitgebreide praktische informatie over het Backbone programma

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.